AKTUELNO

Teretna vozila na prelazu Šid čekaju pet sati, na Batrovcima tri.

Zbog najavljenih padavina i mogućeg slabog snega u višim planinskim predelima, kolovozi su mokri i smanjena je vidljivost pa se vozačima preporučuje opreznija vožnja, saoptio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Sva oštećenja na kolovozu u vidu rupa ili kolotraga slabo su vidljiva, a predstavljavaju opasnost u vožnji jer su ispunjena vodom, pa se vozačima savetuje da uspore na mestima gde ima izraženih kolotraga, u krivinama i kroz podvožnjake.

Iz Javnog preduzeća Putevi Srbije savetuju veći oprez najviše na putevima na kojima su nastavljeni radovi, kako na popravci, tako i na izgradnji novih deonica.

Od 10 do 15 sati izvodiće se radovi na uzimanju uzorka asfalta za ispitivanje kolovoza na delu državnog puta u smeru Subotica-Novi Sad-Beograd, pa će za saobraćaj naizmenično biti zatvarane krajnja leva i srednja (vozna) saobraćajna traka.

Foto: Tanjug

GRANIČNI PRELAZI

Kamioni ovog jutra na graničnom prelazu Šid čekaju oko pet sati, a na prelazu Batrovci oko tri sata. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

#AMSS

#Auto-put

#Granični prelaz

#Saobraćaj

'