AKTUELNO

U potragu su se uključili meštani, lovci, a koriste se i psi dresirani za potragu.

Penzionisani lekar Miodrag Milenković iz Ćuprije nestao je u nedelju u polju nedaleko od sela Skorica kod Ražnja. Njegova supruga Mimica kaže da je veoma zabrinuta za supruga i moli svakoga ko ima neka saznanja o njemu, da se javi policiji ili njoj.

- Došli smo na imanje u selu Skorica da ga obiđem, jer odavno nismo bili. Sedela sam sa suprugom u kolibi i nakon što smo se odmorili, pozvala sam ga da obiđem njive. Međutim, on je kazao da će ostati i sačekati me. Kad sam se vratila, koliba je bila prazna - opisuje Mimica muževljev nestanak.

Dodaje da veruje da je pošao da je traži i da se izgubio.

- On ne poznaje to područje, sigurna sam da je zalutao dok je pokušavao da me pronađe. Čujem da je oko pet sati primećen na putu za Paraćin - kaže zabrinuta supruga.

Foto: Privatna arhiva

Kako saznaje Telegraf.rs, u potragu su se uključili meštani, lovci, a koriste se i psi dresirani za potragu.

Meštani su ranije kazali da je potraga za nestalim lekarom usmerena ka selima Striža i Drenovac, jer je navodno jedan od kamiondžija video starijeg muškarca koji odgovara opisu nestalog.

- Doktor je u poslednje vreme imao zdravstvene tegobe pa se sada svi pribojavaju da nije pao negde i da zbog toga nije u stanju da se vrati kući - rekla je stanovnica Skorice.

Nestali lekar i njegova žena žive u Ćupriji, ali imaju porodičnu kuću i imanje u Skorici.

#Lekar

#Miodrag Milenković

#nestao

#Ćuprija

'