AKTUELNO

Centar za vantelesnu oplodnju saopštio je da posle pauze zbog pandemije korona virusa nastavlja da radi redovno.

Centar za vantelesnu oplodnju, koji su zajedno oformili Ministarstvo zdravlja i Fondacija "Nije svejedno" kompanije Nektar u saradnji sa Udruženjem Šansa za roditeljstvo, pruža podršku i informacije svima koji pokušavaju da postanu roditelji.

Predsednica Udruženja Šansa za roditeljstvo Sandra Jovanović izjavila je da je situacija sa pandemijom korona virusa zakomplikovala proces lečenja neplodnosti.

"Nastavak rada klinika i komisija za vantelesnu oplodnju doneo je i niz novih mera i pravila pa ovih dana i to najviše telefonskim putem objašnjavamo do kojih je promena došlo, na koji način i pod kojim uslovima se treba javiti na komisiju, ko ima prava na lečenje", rekla je Jovanović.

Sve informacije parovi dobijaju potpuno besplatno na besplatan nacionalni broj za vantelesnu oplodnju 0800 333 030, rekla je Jovanović i dodala da dnevno prime i više od 50 poziva.

Centar za vantelesnu oplodnju u Beogradu nalazi se u Masarikovoj 5, na 12.spratu, a radi ponedeljkom, sredom i petkom od 9.00 do 16.00 časova, a utorkom i četvrtkom od 12.00 do 20.00 časova, saopšteno je iz centra.

#Centar za vantelesnu oplodnju

'