AKTUELNO

Opština Surdulica podelila je karte za predstojeću fudbalsku utakmicu četvrt finala Kupa Srbije surduličkog Radnika i beogradskog Partizana svima onima koji su u Surdulici podneli najveći teret u borbi protiv pandemije korona virusa.

U skladu sa odlukom kriznog štaba Republike Srbije, a poštujući sve propisane mere, utakmicu će pratiti medicinski radnici, doktori, apotekari, policijaci, predstavnici komunalnih službi, volonteri.

- Hvala svima koji se nisu štedeli dok su pružali pomoć drugima. Hvala lekarima, medicinskom osoblju, svim zaposlenima u zdravstvu, hvala volonterima, hrabrim policajcima i spremnim vojnicima. Veliko hvala što ste bili odgovorni, organizovani i odlučni da zajedno pobedimo pandemiju. Hvala što ste bili hrabri i saosećajni. Hvala što ste pokazali da kada je najteže mi možemo biti najbolji. Hvala vam što smo zaštitili naše roditelje, a deci pokazali kako se voli i brani svoja zemlja i svoj grad. Svojom odgovornošću pomogli ste da na kraju svi možemo da se osećamo kao pobednici. Ponosan sam na našu Surdulicu i naše ljude. Sada sam siguran da svaku bitku možemo da dobijemo. Siguran sam da možemo da izgradimo bolju i stabilniju budućnost – izjavio je Novica Tončev, predsednik Skupštine opštine Surdulica.

Utakmica četvrt finala Kupa Srbije superligaša Radnika i Partizana igraće se u sredu 3. juna na Radnikovom stadionu u Surdulici sa početkom u 17.30 časova.

#Utakmica

#karte

'