AKTUELNO

Iz AMSS apeluju na vozače da voze oprezno, poštuju postavljenu signalizaciju, kao i da prilagode brzinu vožnje uslovima na putu.

Kako je saopšteno iz Auto-moto saveza Srbije, prohodnost puteva u zemlji je dobra, u večernjim satima se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, a opreznija vožnja se savetuje na deonicama koje vode kroz stenske useke i klisure, kao i u planinskim predelima, zbog česte pojave odrona.

Od ponedeljka, 3. aprila, od 12 časova, na snazi će biti izmena režima saobraćaja zbog radova na mostu preko reke Krivaje, posle petlje “Feketić”, ka petlji “Vrbas”, u smeru Subotica-Novi Sad. U toku izvođenja radova, zatvorene će biti preticajna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj će biti preusmeren preko zaustavne trake. Planirano trajanje radova je do 17. aprila, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje na GP "Batrovci" zadržavaju oko 60 minuta.

#AMSS

#Auto-put

#Gužve

#Put

#Saobraćaj

'