AKTUELNO

Tokom prethodne noći, Hitna pomoć je intervenisala 126 puta, od toga 25 na javnom mestu.

U tri saobraćajne nesreće koje su se dogodile tokom noći, povređeno je pet osoba, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Oko 21:30, na Gazeli zbrinuta je ženska osoba starosti 19 godina, zbog lakših povreda grudnog koša i prevežena u Urgentni centar.

Dete, starosti osam godina učestvovalo je u nezgodi, ali nakon pregleda na mestu događaja, ekipe Hitne pomoći zaključile su da intervencija nije neophodna, jer nije bilo evidentnih pokazatelja povreda.

Na uglu Vojislava Ilića i kružnog puta u 22:28 sati lakše je povređena ženska osoba starosti 50 godina, a potom prevezena u Urgentni centar.

Četrdeset minuta posle ponoći, na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Antifašističkih brigada lakše su povređene dve muške osobe starosti oko 20 godina i zbrinuti su u Urgentnom centru.

Nešto kasnije, oko 1:10 sati javio se još jedan čovek starosti 37 godina koji je učestvovao u istoj nezgodi.

Tokom noći javljalo se dosta asmatičara, a Macura ističe da je bilo dosta i alkoholisanih osoba, kao i jedna manja tuča u Zemun polju.

Juče je hitna pomoć intervenisala 145od toga 49 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nesreća, bez teških povreda.

#Beograd

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Nada Macura

#Saobraćajna nesreća

'