AKTUELNO

Gradonačelnik Novog Sada Milos Vučević izjavio je danas da je potpuno izvesno da će Novi Sad dobiti i četvrti most koji bi trebalo da spaja Bulevar Evrope i Sremsku Kamenicu.

 Vučević je novinarima u Novom Sadu rekao da je juče Vlada Srbije, na predlog Novog Sada i uz podršku predsednika Republike, proglasila projekat novog mosta u Novom Sadu za projekat od nacionalnog značaja. 

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- To znači da je gotovo izvesno da Novi Sad dobija četvrti most – produžetak Bulevara Evrope i spajanje kod obilaznice u Sremskoj Kamenici. To je za mene toliko važna vest za Novi Sad, toliko smo se trudili da vratimo i zajedno smo sa potpredsednicom Vlade, Vladom Srbije, i predsednikom podizali Žeželjev most, a danas smo u stanju da planiramo, projektujemo i izvedemo novi most u Novom Sadu i i nije to neka pusta želja, već konkretni i realni planovi i nešto što ćemo veoma brzo krenuti da radimo. Hvala svima, Vladi, predsedniku Repiblike i potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović – istakao je Vučević.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

On je danas, zajedno sa potpredsednicom Vlade Republike Srbije i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zoranom Mihajlović, obišao završne radove na izgradnji nadvožnjaka preko auto-puta Beograd - Novi Sad i radove na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu.

View this post on Instagram

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je danas u pratnji Zorane Mihajlović, potpredsednice Vlade Republike Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, gradilište u naselju Jugovićevo. Trenutno su u izgradnji objekti sa stanovima za pripadnike snaga bezbednosti. U prvoj fazi radova biće završeno 548 stanova, a izvođač radova je “Best izgradnja” iz Novog Sada. U novoizgrađenom kompleksu nalaziće se i osnovna škola, vrtić, kao i atletska dvorana. Projekat izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti jako je važan za Novi Sad i za Srbiju. Veoma je značajan za privredni razvoj našeg grada, a ministarstvo je uputilo dopis Komisiji Vlade Republike Srbije da se projekat proširi tako da i zdravstveni i prosvetni radnici mogu da konkurišu za stanove. #samonovisad #novisad #jugovićevo #stanovi #bezbednost

A post shared by SAMO NOVI SAD (@samonovisad) on

#Miloš Vučević

#Novi Sad

#most

'