AKTUELNO

Ko želi, nađe način, pogotovo kad se radi o ljubavi. A baka Vidosavi Živković iz Vlasotica, sudeći po iznenađenju koje su joj pripremili deca, unuke i unuci, ne manjka.

Naime, ova vedra i nasmejana baka dočekala je svoj 80. rođendan života i 60 godina braka sa svojim suprugom Sretom početkom maja u karantinu, budući da je na snazi bilo vanredno stanje, kao i zabrana kretanja. Međutim, njeni najmiliji ipak su našli način da joj čestitaju rođendan.

Baka Vida iz Vlasotinca, napunila je 80 godina petog maja ove godine, a uz tortu koja je stajala na stolu sa svećicama, njeni najmiliji su našli način da joj čestitaju rođendan, iako nisu bili pored nje fizičk, zbog čega ova baka nije mogla da zaustavi suze radosnice koje su joj tekle niz lice.

Foto: Facebook.com/ BANKER radio 98,3 MHz

"Dobar dan, znate li kako izgleda jedna od najbogatija žena na svetu? Ne znate? Evo, ja ću da vam je opišem.ima dve ćerke, pet unuka i šest praunuka. Ona je radila u fabrici nekada davno, ali je nakon odlaska u invalidsku penziju, nastavila da obrađuje njive i vinogread, pa je čak i sada njena bašta puna cveća. Zbog nje. njene ćerke i unuke znaju kako su slatke šumske jagode koje im je brala i nikada neće da zaborave miris vrućih pogača, pita i prioja koje su izlazile iz njene rerne" glasio je uvodni deo spikerke radija Banker.

U daljem toku prezentovanja, ona je dodala i kako baka vida slavi dijamantsku svadbu, odnosno, 60 godina braka sa svojim suprugom, deda Sretom, nakon čega joj je čestitala 80. rođendan.

Foto: Facebook.com/ BANKER radio 98,3 MHz

"Ako vam kažem da sa svojim suprugom, deka Sretrom, proslavlja dijamantsku svadbu, 60 godina braka. Neverovatna je. Ona je baka Vida, Vidosava Živković iz Vlasotinca. Meni je čast što mogu da kažem. baka Vido, srećan vam jubilarni 80 rođendan.Neka vam taj osmeh koji sada imate, nikada ne siđe sa lica. Znam da to isto želi i vaša ćerka Ana i unuka Goca.", nakon čega su se u program uključile baka Vidina ćerka i unuka.

"Draga mama i bajko moja, srećan ti rođendan. Hvala ti za svu ljubav i pažnju. Danas nismo sa sobom, ali te voloimo mnajviše" rekle su one u glas.

Sledeći koji su baka Vidi čestitali rođendan, bila je unuka Valentina, praunuka Una i praunuk Uroš, koji žive u Nemačkoj.

"Draga moja, bajče. srećan rođendan. Iako smo daleko, puno nam nedostraješ, volimo te i šaljemo poiljupce iz Nemačke. Tvoja Vale. Bajče, srećan rođendan, vole te Una i Urooš" poručila je njena unuka sa decom, što je baka Vidi izmamilo još suza radosnica na lice.

Foto: Facebook.com/ BANKER radio 98,3 MHz

Nakon toga, uključio se i unuk Uroš iz Slovačke

"Draga moja, bajče, srećan ti rođendan od srca. Pošto danas ne mogu da te zagrlim, šaljem ti najveći zagrljaj iz Slovačke. Volim te i ljubim, tvoj unuk Vlada" rekao je on, a baka Vida nije više mogla da zaustavi suze.

Rođendanska čestitka se završila sa pesmom "Da te volim" i uz unuku koja je sve vreme bila uz baka Vidu i deka Sretu tokom čestitanja rođendana od strane porodice.

#Baka Vida

#Rođendan

'