AKTUELNO

Od ponedeljka, 4. maja, gradski prevoz na celoj teritoriji Jagodine, što podrazumeva 52 sela i grad, gradski prevoz će ponovo početi da radi, po voznom redu kao što je bio pre uvođenja vanrednog stanja, izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

Kako kaže Gradski prevoz na teritoriji Jagodine funkcionisaće uz pridržavanje mera koje su određene instrukcijama Vlade Srbije.

Foto: Pink.rs

- Takođe ono što je isto kao i pre uvođenja vanrednog stanja je besplatan prevoz na celoj teritoriji Jagodine, znači u svim selima, a ima ih 52 i u gradu. U Jagodini je 14 godina bio besplatan prevoz za đake, studente i penzionere, a od 20. januara 2019. godine je besplatan prevoz za sve građane i tako će biti i dalje - rekao je Marković i dodao da sa teritorije grada Jagodine trenutno je 37 osoba koje se leče od korona virusa i svi su sa lakšom kliničkom slikom.

- Od početka pandemije, od 127 lica iz Jagodine, koliko ih je bilo pozitivno na virus korona, 86 je izlečeno - kaže Marković.

Foto: Pink.rs

*Fotografije uz tekst su od 20.01.2019. godine od kada važi odluka o besplatnom prevozu za sve građane na celoj teritoriji grada Jagodine

#Dragan Marković Palma

<
'