AKTUELNO

Studenti će se vratiti u domove i na fakultete sredinom maja, a svi će biti oslobođeni plaćanja stanarine, od obustave rada do datuma povratka u sobe, dok će im brojne aktivnosti biti besplatno omogućene.

Ovu odluku donela je ustanova Studentski centar "Beograd", uz saglasnost ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a studentima koji su već uplatili stanarinu za deo marta, biće uračunata u narednim mesecima.

Takođe, sve bonove će biti u prilici da prenesu i iskoriste u toku meseca maja tekuće godine, saopštio je SC "Beograd". 

O tačnom datumu povratka u domove, koji će biti usklađen sa obavezama na visokoškolskim ustanovama, studenti će biti obavešteni putem sredstava javnog informisanja i sajta Ustanove. 

Prema rečima direktora Ustanove Gorana Minića, zaposleni u Studentskom centru "Beograd" su za vreme vanrednog stanja, pored humanitarnih aktivnosti, vredno radili kako bi sve studente sačekali domovi u lepšem izdanju, pa su tako otklonjeni brojni kvarovi, kupatila obnovljena, zidovi okrečeni.

Istovremeno, zaposleni su se trudili da urede prostore ispred domova, gde su zasadili cveće, ofarbali žardinjere i metalne površine. SC "Beograd" je, kako bi im dodatno pomogao u odlukama i zdravim navikama, doneo odluku da će po povratku u domove svim studentima biti omogućeno i besplatno korišćenje sadržaja kao što su teretane u domovima u mesecu po njihovom izboru, termini u sauni u Studentskom gradu, besplatno korišćenje parkinga za jedan mesec, za studente koji poseduju lični automobil, kao i besplatni termin za pranje veša u domskim perionicama.

#Studenti

#domovi

<
'