AKTUELNO

U Kovačici je na inicijativu Štaba za vanredne situacije, otvoren Centar za psihološku pomoć i podršku, obezbeđeni su besplatni obroci za sve materijalno ugrožene građane, vrši se dezinfekcija javnih površina, podeljene su maske građanima a od ove nedelje građani opštine Kovačica mogu da zakažu razgovor sa komandantom Štaba, Milanom Garaševićem.

Građani koji imaju pitanje, sugestiju, primedbu ili nedoumicu mogu zakazati telefonski razgovor sa predsednikom opštine i komandantom Štaba, i to na broj telefona 063/102-19-18 u periodu od 8 do 18 časova. Nakon toga, građani mogu da očekuju poziv u unapred zakazanom terminu.

Interesovanje građana je veliko. Traže pomoć, odgovor na pitanje kako da u uslovima vanrednog stanja završe određene poslove, pitaju kako oni mogu da pomognu.

Foto: Pink.rs

- Pre raspisivanja vanrednog stanja, bili smo u stalnom kontaktu sa građanima. Naša vrata bila su otvorena za svakoga, a tu praksu planiramo da nastavimo i u ovim trenucima koji su izazovni za sve. Sa svim poteškoćama borimo se zajednički i to nas čini jedinstvenim, ali i mnogo snažnijim, ističe Garašević.

Istovremeno, Garašević najavljuje i da će kontaktirati privrednike opštine Kovačica kako bi se pomoglo privredi koliko je u moći lokalne samouprave.

#Kovačica

#koronavirus

'