AKTUELNO

Privremena bolnica na Sajmu biće u mogućnosti da na još kvalitetniji način zbrinjava svoje pacijente u narednom periodu.

Sara nameštaj i Drvoteks iz Novog Pazara rešili su da pomognu u ovim teškim trenucima za Srbiju i na svaki način doprinesu da se ovaj period lakše prebrodi. Odlučili su da doniraju 100 čiviluka.

U vreme vanredne situacije svi se trude da koliko su u mogućnosti daju svoj doprinos kako bi pomogli onima kojima je pomoć potrebna i kako bi što pre na najlakši nacin uspeli da se izborimo sa trenutnom situacijom i izašli iz nje kao pobednici. Danas smo i mi dali mali doprinos u vidu donacije za opremanje sajmišta kako bi bili u ovim trenucima uz sve one kojima je to potrebno, a takodje i apelujemo na sve vas koji jos uvek niste da se uključite u akciju i date i Vaš doprinos - napisali su oni na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram.com/sara.namestaj

Foto: Instagram.com/sara.namestaj

Foto: Instagram.com/sara.namestaj

Zahvaljujućidonaciji najvećeg privremena bolnica na Sajmu biće u mogućnosti da na još kvalitetniji način zbrinjava svoje pacijente u narednom period, a svaka pomoć je dobrodošla.

#koronavirus

'