AKTUELNO

Isporuka električne energije, naftnih derivata i drugih energenata je besprekorna i tako će biti tokom čitavog trajanja vanrednih mera, izjavio je danas ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

Sva javna preduzeća u oblasti rudarstva i energetike rade normalno, a zaposleni u tim preduzećima na najodgovorniji način obavljaju svoje radne obaveze.

 Ministar je poručio da je poštovanje mera države od životne važnosti.

Od životne je važnosti da se svi građani strogo pridržavaju svih mera zaštite od virusa COVID-19, koje propisuje vlada, jer samo od toga koliko ćemo biti disciplinovani i odgovorni narednih dana i nedelja, zavisi očuvanje naših života, a naročito života naših starijih sugrađana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije donose odluke čiji je jedini cilj zaštita života naših građana, što u ovom momentu mora da bude prioritet svakoga od nas.

Takođe, to mora da bude naša obaveza prema sebi i prema ljudima oko nas.

Ističe da Srbija maksimalno brine o svakom svom građaninu, najpre o zdravlju, ali istovremeno i o tome da sve vitalne službe i snabdevanje funkcionišu besprekorno.

Period iza nas, u kojem se sprovode mere zaštite zdravlja stanovništva, već je dovoljno pokazao da nema, niti će biti nestašica bilo koje robe potrebne za svakodnevni život, navedeno je u saopštenju ministarstva.

 "Strpljenje, solidarnost i disciplina su u ovim danima ključni za našu pobedu nad globalnom epidemijom i u tom cilju poštovanje svih mera, koje u saradnji sa našim najboljim zdravstvenim stručnjacima donose predsednik Republike i vlada, mora svakome od nas da bude obaveza i dužnost", poručio je Antić.

#Aleksandar Antić

#Struja

'