AKTUELNO

Zbog aktuelne situacije volonterski servis Srpske napredne stranke Zvezdara na usluzi je starijim sugrađanima i osetljivim grupama.

Kako bi efikasno bili na raspolaganju građanima, otvorena je telefonska linija: 011/2452-065 putem koje mogu da dobiju besplatnu uslugu nabavke osnovnih namirnica i lekova u roku od nekoliko sati od prijema poziva.

View this post on Instagram

ВОЛОНТЕРСКИ СЕРВИС СНС ЗВЕЗДАРЕ Због актуелне ситуације волонтерски сервис Српске напредне странке Звездара на услузи је старијим суграђанима и осетљивим групама. Како би ефикасно били на располагању грађанима, отворена је телефонска линија: 011/2452-065 путем које могу да добију бесплатну услугу набавке основних намирница и лекова у року од неколико сати од пријема позива. Радно време кол центра радним даном 9-14ч и 16-20ч и суботом од 9-14ч. Брига за најстарије приоритет је Српске напредне странке и у том циљу бићемо на услузи сениорима и осетљивим групама у акцији која траје до краја марта.

A post shared by OO SNS Zvezdara (@sns_oo_zvezdara) on

Radno vreme kol centra radnim danom od 9 do 14 sati i od 16 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati.

- Briga za najstarije prioritet je Srpske napredne stranke i u tom cilju bićemo na usluzi seniorima i osetljivim grupama u akciji koja traje do kraja marta - navodi SNS Zvezdara.

#SNS

#Zvezdara

#koronavirus

'