AKTUELNO

Istopolne prevare sve češće i u Srbiji!

U nastojanju da otkriju da li ih partner vara, mnogi se dodatno neprijatno iznenade kada saznaju da žive sa preljubnikom koji preferira isti pol, kažu sagovornici Pinka, ističući da je ova pojava sve češća i u Srbiji.

Privatni detektiv Stevan Đokić kaže da je sa pojavom novim tehnologa ljudima olakšano da stupe u kontakt potencijalnim ljubavnicima. 

- Mnogo se više priča o preljubi nego ranije. Mi uvek od klijenta tražimo podatak kako su došli do toga da ih neko vara, tu se već vidi da li postoji opravdana sumnja ili ne. Ako je nema i ako je sve samo u glavi upućujemo ih kod psihologa – rekao je Đokić. 

On je istakao da od klijenata nikada ne kriju istinu i da dok rade na slučaju, razgovaraju sa njim da vide kako će prihvatiti istinu.  

Foto: TV Pink Printscreen

- Dešava se da dostavimo klijentu podatak da ga supruga vara, a on ima opravdanje zašto ona to radi – kaže Đokić napominjući da su sve češćo slučajevi sa istopolnim prevarama. 

- Mnogima je brak maska – dodao je on. 

Psihijatar Jovan Marić je to potvrdio primerima iz prakse. 

- Žena pronađe ljubavne poruke muškaraca u telefonu svog supruga i postavi kameru u njegovoj stomatološkoj ordinaciji. Kada je videla šta na stolici šta radi sa drugim muškarcem...a jedan moj poznanik se rastao od supruge jer je uhvatio u preljubi sa drugom ženom – rekao je Marić.  

Foto: TV Pink Printscreen

On je postavio pitanje da li ljudima teže pada prevara sa osobom istog pola.

- Mislim da prevaru teže prihvataju muškarci, dok ženenalaze opravanje i smišljaju osvetu – ili preljubu ili finansijski fijasko – rekaoje Marić.

Kako je dodao muškarci kao prevaru “knjiže” samo ono što se desilo u krevetu, dok je za žene prevara i zagrljaj, poklon…

Kada je reč o istopolnim prevarama, Marić kaže da su to ljudi koji se upuštaju u prevaru najčeće čuvali godinama, jer su bili pod pritiskom, jer tako nešto nije bilo prihvatljivo.

#Kamera

#Prevara

'