AKTUELNO

Bogoljub Karić je krenuo u novi poslovni poduhvat, ovoga puta u Rusiji.

On je na Fejsbuku objavio kako napreduju radovi koje izvodi BK grupa na kompleksu koji će biti stecište poslovne elite iz celog sveta.

Foto: Foto /BK

- Ovde će se izgraditi najveći šoping mol u ovom delu sveta na preko 200.000 kvadratnih metara, dok ceo kompleks sa finansijskim centrom, koji se gradi najsavremenijom tehnologijom za poslovne ljude, ima 500.000 kvadratnih metara. U ovom delu grada se gradi i metro, tako da će ovo zaista biti jedan grad sam za sebe. Već imamo hiljade onih koji čekaju da zakupe prostor u tom finansijskom centru i da tamo otvore svoje kompanije. Tu će neke od najvećih svetskih kompanija preseliti svoja predstavništva, a pojedine i svoje centrale - podvukao je Karić.

Foto: Foto /BK

On je naglasio da će već sledeće godine u ovo vreme biti završen kompleks koji će biti nešto do sada neviđeno.

- Mali je broj kompanija koje to mogu da urade, a mi se ponosimo što smo među njima - istakao je Bogoljub Karić.

Foto: Foto /BK

Karić je na čelu BK grupe koja je nedavno tokom trajanja Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, koji okuplja svetsku poslovnu i političku elitu, po treći put zaredom proglašena za jednu od 100 najboljih kompanija u svetu. Trenutno širom planete grade novih 10 miliona kvadratnih metara najprestižnijih objekata, a njihov poslovno-stambeni kompleks "Minsk World" u prestonici Belorusije predstavlja najveći građevinski poduhvat u Evropi od tri i po miliona kvadratnih metara u kojem je predviđeno da živi i radi 400.000 ljudi.

#Bogoljub Karić

#Gradilišta

'