AKTUELNO

Devojčica M. J. (14) iz sela Bublica kod Prokuplja, koja je nestala 8. februara, a pronađena sinoć, ponovo je u naručju svoje majke Nataše Paunović.

M. J. je otišla od kuće u selo Mačina sa momkom (16) sa kojim je i ranije odlazila od kuće, a lepu vest da joj je ćerka živa i zdrava, Nataša je dobila u 18.15 časova, kada joj je iz policije javljeno da dođe u stanicu.

- Kada smo otišli po nju, bila je sama, čekala nas je u policijskoj stanici. Taj dečko je već otišao. Bila je uplašena, izgledala je iscrpljeno, kaže da ništa nije jela i da nisu uopšte spavali ta dva dana - kaže majka devojčice.

Dodaje da M. J. nije želela da objašnjava gde je bila sa dečkom, osim da su se kretali po okolnim selima. Majka samo pretpostavlja da su boravili u napuštenim objektima u selu Mačina.

- Kretali su se po trnju i visokoj travi zbog čega ima ogrebotine po nogama. Bila je blatnjava, sa pocepanim helankama, kao da je išla da kopa. Nije imala ni jaknu, pa se smrzavala. Navodno su ih članovi njegove porodice našli, a nisu hteli nikom da prijave. Bila je toliko iscrpljena, da je zaspala u kolima na putu do kuće - objašnjava Nataša.

Kaže i da su svi u porodici bili srećni kada im je javljeno da je pronađena.

- Nismo bili ljuti, smireno smo razgovarali sa njom. Verujem da će sve biti u redu i da će se smiriti - zaključuje devojčicina majka.

#Leskovac

#Marija Jovanović

#nestala

'