AKTUELNO

U okviru projekta "Promena perspektive" koji je realizovan saradnji sa Kraljevinom Norveškom održane su radionice sa ciljem pomoći razvoja osetljivih kategorija u društvu.

Projekat "Promena perspektive" koji je finansirala Kraljevina Norveška građani su na radionicama stekli znanja iz oblasti ugostiteljstva i turizma.

- Građani su zahvaljujući ovom projetktu stekli stručna znanja iz oblasti turizma i ugostiteljstva koja će moći da primene u daljem usavršavanju u karijeri - rekao je Boban Janković, predsednik Opštine Moinica dodajući kako je turizam jedan od razvojnih potencijala kojima rapolaže mionička opština i u koji neprestano ulaže.

Foto: Foto/Opština Mionica

Kako je on naveo, podrška Kraljevine Norveške za razvoj Zapadnog Balkana je značajna jer se tkao ostvaruje saradnja i stvaraju veze koje mogu samo da doprinesu Srbiji i njenom razvoju.

Foto: Foto/Opština Mionica

- Mionica podržava sve građane, i marljivo radimo na tome da svim građanima omogućimo podjednake šanse da grade uspešnu karijeru i srećan život - naglasio je Janković.

On je dodao kako u stvarnaju uspešnog i razvijenog društva učestvuju svi građani i da Opština Mionica nastoji da uz saradnju sa Vladom Republike Srbije nastavi da svim svojim građanima obezbeđuje mogućnosti za napredak.

Foto: Foto/Opština Mionica

#Boban Janković

#Kraljevina Norveška

#Opština Mionica

'