AKTUELNO

"Kažu da vreme leči sve, ali ljubav prema tebi ne."

Jutros, 20 godina nakon likvidacije Željka Ražnatovića Arkana i njegove dvojice prijatelja u beogradskom hotelu "Interkontinental", u jednom dnevnom listu osvanula je potresna čitulja Milenku Mandiću Mandi.

20 godina, 240 meseci, 7.200 dana, 173.000 sati, 10.368.000 minuta je prošlo otkad te nisam zagrlio i poljubio. Kažu da vreme leči sve, ali ljubav prema tebi ne. Hvala ti na svemu. Živiš - stoji u čitulji koju potpisuje njegov sin Aleksandar Mandić (38) sa porodicom.

Foto: Instagram.com/alka_manda12

Inače, Manda je likvidiran u svojoj 44. godini, zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Draganom Garićem, 15. januara 2000. godine. Mandićev sin Aleksandar nebrojeno puta govorio je da mu se tog dana srušio ceo svet.

- U dva minuta tog 15. januara 2000. godine u hotelu „Interkontinental“ srušio mi se ceo svet. Tog dana uništene su tri porodice, a bez očeva je ostalo petnaestoro dece! Oca su mi na pravdi boga ubili ljudi kojima je on pomagao. Bio je čovek kakav se jednom rađa, dao bih 20 godina života da mogu samo još jednom da ga zagrlim! - rekao je Aleksandar.

Foto: Pink.rs

Podsetimo da je Aleksandar ranije u razgovoru za Pink.rs otkrio i nepoznate detalje o odnosu svog oca i Arkana. Naime, on je rekao da su se dvojica družila godinama, ali se sredinom 1999. dogodila svađa, zbog koje šest meseci nisu želeli da čuju jedan za drugog.

Foto: Foto/Privatna Arhiva

Međutim, nepunih mesec dana pre nego što su zajedno otišli u smrt, Mandu i Arkana pomirio je Zoran Uskoković Skole, za kog će se kasnije ispostaviti da je bio jedan od organizatora ubistva u Interkontinentalu. 

#Milenko Mandić Manda

#čitulja

'