AKTUELNO

U Srbiji se danas ujutru i pre podne očekuju slab mraz i magla, ponegde i niska oblačnost, sredinom dana i posle podne u većini krajeva periodi sunčanog vremena, osim u Vojvodini gde će se magla ili niska oblačnost zadržati veći deo dana.

Na planinama pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab, južni i jugoistočni, naniža temperatura od -5 do 0 stepeni, najviša dnevna od 5 do 9, u mestima sa maglom od -2 do 2 stepena.

U Beogradu ujutru i pre podne slab mraz i magla, koja će se u nižim delovima grada zadržati i veći deo dana. U višim delovima grada sredinom dana i posle podne pretežno sunčano.

Vetar slab, južni i jugoistočni. Najniža temperatura oko -1, najviša dnevna od 2 u nižim delovima grada, do 7 stepeni u ostalim.

U narednih sedam dana jutra će biti sa slabim mrazem, a po kotlinama i dolinama reka, kao i u nizijama se očekuju magla ili niska oblačnost, koje će se ponegde zadržavati duže tokom dana.

U brdsko-planinskim predelima pretežno sunčano sa temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine. Od nedelje umereno do potpuno oblačno i malo hladnije, ponegde sa slabim kratkotrajnim snegom.

#Prognoza

#Vreme

'