AKTUELNO

Atmosfera pred doček Nove godine na platou ispred Narodne skupštine uveliko traje, a euforija pred novogodišnje odbrojavanje je sve veća.

Posebni programi se, kao i do sada, pripremaju za doček Nove godine, 31. decembar, i doček Nove godine po Julijanskom kalendaru, 13. januara.

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Tačno u ponoć, nad nebom iznad glavnog grada, rasplamsaće se raznobojna svetla tradicionalnog vatrometa dok se ispod kiše svetlosnih kapljica bude nazdravljalo za novi početak.

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Dobra zabava sa trgova tokom cele večeri prelivaće se u okolne kafiće i restorane koji nude takođe raznovrstan program i sjajnu zabavu, a učestvovaće popularni izvođači, hip-hop, pop, zabavne i novokomponovane muzike.

Za one koji Novu godinu žele da dočekaju malo drugačijoj atmosferi, ljubitelje klasične muzike u Velikoj dvorani Sava centra publici će se predstaviti 200 muzičara iz zemlje, kojima će se pridružiti ekskluzivni gosti iz inostranstva.

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Oni će izvoditi hitove klasične muzike, a na sceni u foajeu ispred Velike sale publika će uživati uz latino, afro i rege program popularnog muzičara Igora Vincea.

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Pored mnogobrojnih blještavih dekoracija građani će večeras uživati u popularnim melofijama za svačiji ukus i strosnu dob.

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

#Beograd

#Doček

#Nova godina

'