AKTUELNO

Da li ste je videli?

Monika Karimanović (12), učenica 6. razreda osnovne škole "Zoran Đinđić" , nestala je juče kada je iz Suvog Dola kod Niša, gde živi, krenula na nastavu.

Njena majka Aleksandra kaže da je devojčica iz kuće izašla u 7.20 sati, a da od kuće do škole ima da prepešači samo 1 kilometar.

- Ona je nestala na putu do škole, trebalo je da se vrati oko 13.30, čekala sam sat vremena, računala sam da je ostala na dodatnoj aktivnosti. Zatim sam otišla do škole i tamo saznala da ona tog jutra nije ni stigla. Otišla sam u policiju i prijavila nestanak, jer moja Monika nije dete koje bi svojevoljno nestalo - kaže majka gušeći se u suzama.

Dodaje da strahuje da je njenu devojčicu neko oteo.

- Nikad nije kasnila iz škole, nikad nigde nije izašla da me nije pitala. Došla bi iz škole, učila, slušala muziku na jutjubu, nikada nije skitala. Pitala sam njene školske drugove, niko ne zna ništa - kazala je.

Majka je ubeđena da je Monika oteta, jer je bila predana školi i porodici, a kako kaže, trčala je iz škole da bi što pre stigla kući.

- Niko o njoj nema nista loše da kaže, ni drugovi, ni nastavnici, ni komšije - veli majka.

Devojčica je visoka 170 centimetara, teška oko 62 kilograma, na sebi je imala crnu jaknu, crne pantalone, roze patike, ranac i šal iste boje.

Majka moli sve one koje imaju informacije o njenoj devojčici da se jave na 063/454865 ili najbližoj stanici policije.

#nestali

'