AKTUELNO

Pomoć lekara najčešće tražili hronični bolesnici.

U pet saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu pvređeno je osam osoba, od kojih troje dece, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Na uglu ulica Gospodara Vučića i Maksima Gorkog u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 23 časa povređen je muškarac (23) i prevezen je u Urgentni centar.

U udesu oko 22 časa u Bulevaru vojvode mišića povređen je dečak od 15 godina i prevezen je u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovu.

U Mirijevskom bulevaru u udesu oko 21 čas, povređene su četiri osobe, a na teren su izašle dve ekipe Hitne pomochi. Prva je prevezla devojčicu (14) i dečaka (12) u Urgentni centar, a druga je odvezla musskarca (59) u Urgentni centar, dok je drugi muškarac (38) odbio transport i dobio je uput.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 21.15 časova kod Ade Ciganlije, povređena je žena (50) i prevezena je u Urgentni centar.

Na uglu Nehruove i Jurija Gagarina povređen je muškarac (40) oko 19 časova i prebačen je u Kliniccko-bolniccki centar Zemun.

Ekipe Hitne pomoći su protekle noći intervenisale 121 put, od kojih 25 puta na javnom mestu, a za pomoć su se javljali svi hronični bolesnici.

A.V.

#Beograd

#Hitna pomoć

#Nada Macura

#Povređeni

#Saobraćajna nesreća

#Urgentni centar

'