AKTUELNO

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se svi pripadnici Vojske Srbije (VS) neprekidno obučavaju i svakoga dana rade na poboljšavanju svojih sposobnosti i veština.

"Borbeno oklopno vozilo pešadije, koje smo dobili na osnovu vojno-tehničkog sporazuma postignutog između Srbije i Rusije, pokazuje da je vrhunskog kvaliteta i svi naši pripadnici umeju da ga koriste i spremni su da izvrše svako naređenje", kazao je Vulin prilikom obilaska novih oklopno-izviđačkih automobila BRDM - 2MS na Pasuljanskim livadama, a saopštilo Ministarstvo.

Vulin je kazao da svako ulaganje u VS nju jača, a da snažna i obučena vojska znače snažnu Srbiju, sigurniji i dugotrajniji mir.

"Svi pripadnici VS maksimalno su motivisani da daju sve od sebe da vrate svom društvu i svojoj zemlji sve ono što su uložili u njih i sve ono što se ulaže u nju. Imali smo ove godine i dva povećanja plate, povećavanje dnevnica, imali smo značajan rad na povećavanju standarda svih pripadnika vojske, a to su uvek vraća dobrim", istakao je on.

Autor: .

#Aleksandar Vulin

#Vojska Srbije

'