AKTUELNO

Ideja i vremena je malo, a višesatno traženje poklona po prodavnicama može samo pojačati glavobolju i nervozu, a mi vam donosimo zanimljive ideje za novogodišnje poklone koje će vam sigurno pomoći.

Približava se kraj godine, a bajkoviti izlozi prodavnica širom grada svima nameću isto pitanje - kako da ove godine kupim originalan, ali i jeftin poklon za Novu godinu dečku, devojci, roditeljima i prijateljima?

RODITELJIMA KUPITE NEŠTO ŠTO ĆE IM BITI KORISNO, ALI I KVALITETNO

Stvari za kuću

- Ukoliko nemate ideju koji poklon da kupite za Novu godinu mami onda su stvari za kuću siguran izbor.

Ram za slike sa najlepšim uspomenama

- Ipak ako birate neki originalan poklon idite do fotografa i uradite nekoliko fotografija vas i vaše porodice i kupite ram u koji se može staviti više slika.To će je sigurno usrećiti, neće vas koštati mnogo, a istu stvar možete pokloniti i ocu.

Alat

- Ukoliko planirate da se posvetite i kupovini poklona za Novu godinu ocu, onda je alat je najbolji poklon jer će ga sigurno koristiti.

Novčanik

Foto: Unsplash.com

- Kožni novčanik je odličan izbor i za mamu i za tatu.Oni su svima potrebni, a nose i odličnu simboliku - puno novca u novoj godini koja dolazi.

POKLONI ZA NOVU GODINU DRUGU ILI DRUGARICI

Evo nekoliko primera za originalne poklone koji će vas koštati svega nekoliko stotina dinara, ili potpuno besplatno.

Kutija uživanja

Uzmi običnu kutiju i spakuj neki slatkiš, CD sa narezanim filmomili muzikom za koju znaš da će on ili ona voleti. Ovo je idealan poklon za Novu godinu koji će se svima dopasti i u kojem će uživati, a koštaće vas veoma malo.

Šolja sa slikom ili porukom

Kupite običnu belu šolju i u specijalizovanoj radnji tražite da se na nju nalepi slika osobe kojoj dajete poklon ili prigodan tekst. Novogodišnje poklone ove vrste svi vole, a koštaju svega nekoliko stotina dinara.

Foto: Unsplash.com

Unikatna čestitka

Potrebni su papir, lepak, makaze, ukrasna mašna i marker da napravite originalan tekst za najlepšu čestitku na svetu. Iako vam zvuči kao sitnica, to je uspomena koju će vaša voljena osoba dugo čuvati.

Možda ove godine želite da poklonite neke potpuno originalne poklone za Novu godinu, ali ne znate šta bi to moglo biti. Evo nekoliko predloga:

Karikatura

- Smešna lica vaših prijatelja na papiru sa porukom koja će ih zasmejati će sigurno biti pun pogodak. Možete je nacrtati sami ili poveriti ovaj zadatak umetniku. Bilo kako bilo, ovaj novogodišnji poklon sigurno neće očekivati.

Foto: Pixabay.com

Objektivi za pametni telefon

Za vaše najdraže koji vole da se fotografišu, ovo je idealan poklon za Novu godinu. Omogućiće im mnogo bolje fotografije sa efektima koje nemaju na telefonu i dobiće puno lajkova na društvenim mrežama. A možete i zajedno napraviti fotografije za pamćenje.

Tromesečna pretplata za teretanu

Sigurno imate prijatelje koji se bore sa kilogramima ili žele da izdefinišu svoje telo, pa je ovo baš originalan poklon. Nova Godina je pravo vreme za nove početke, pa neka ovo bude jedan od njih.

#novagodina

#pokloni

'