AKTUELNO

Danas će u Srbiji biti oblačno i hladnije, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a najviše temperature će se kretati od 2 do 6 stepeni.

Ujutro i pre podne ponegde će padati slaba kiša, u brdsko-planinskim predelima sneg, a vetar će biti slab i umeren severozapadni, krajem dana u skretanju na istočni, jugoistočni.

Vetar će biti slab i umeren severozapadni, krajem dana u skretanju na istočni, jugoistočni, dok će se jutarnja temperatura kretati od -2 do 3 stepena.

Do subote će biti oblačno, mestimično sa kišom, na planinama se očekuje sneg, a u petak i subotu i vetrovito vreme, dok će od nedelje će biti suvo i toplije.

U Beogradu će danas biti oblačno i hladnije, ujutro sa slabom kišom u pojedinim delovima grada. Temperatura bez većeg kolebanja, od 2 do 4 stepena.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za 11.12.2019.

Reletivno povoljna biometeorološka situacija pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Najizraženije tegobe mogu osetiti astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici, pa im se preporučuje da poslušaju savete lekara. Moguće meteoropatske reakcije su promenljivo raspoloženje i glavobolja. U saobraćaju se savetuje dodatna pažnja.

#Vremenska prognoza

'