AKTUELNO

"Beograd na vodi" (Belgrade Waterfront) saopštio je danas da je u tom naselju na obali Save prodat jubilarni, 2000. stan.

Kako se navodi, "do ovog trenutka, u okviru 'Belgrade Waterfronta' useljene su tri stambene zgrade, odnosno ukupno oko 750 stanova, a kompletno je završeno 50 odsto planirane infrastrukture".

'Belgrade Waterfront' objavljuje i proslavlja još jedno važno dostignuće: 2000 prodatih stanova u okviru ovog jedinstvenog projekta na obali Save. Jubilarni prodati stan nalazi se među prvim brendiranim W stanovima u Srbiji, prestižnim W Residences Belgrade. W je jedno od najuzbudljivijih imena u sektoru hotela i brendiranih stanova i posluje pod okriljem Marriott International", kaže se u saopštenju.

Video: Promo

Ističe se da "Belgrade Waterfront" prvi u Srbiju donosi trend brendiranih stanova, u okviru kojih stanari mogu da uživaju u uslugama hotela istog brenda, ali u privatnosti svog doma".

- Beogradski W hotel, kao i W Residences Belgrade, nalaziće se na spektakularnoj lokaciji na samoj obali reke, sa mnoštvom nesvakidašnjih mogućnosti na raspolaganju gostima hotela i vlasnicima stanova - dodaje se u saopštenju.

Generalni direktor Belgrade Waterfront-a Nikola Nedeljković se povodom prodaje 2000. stana posebno zahvalio na poverenju svim dosadašnjim kupcima, ali i domaćim i inostranim partnerima s kojima kompanija sarađuje.

Video: Promo

- U trenucima slavlja poput ovih, prvenstveno smo zahvalni ljudima - kako kupcima, tako i partnerima - koji su prepoznali viziju novog života na obali Save, a onda i ponosni što smo zajednički uspeli da tu viziju ostvarimo. Belgrade Waterfront je aktivno naselje, koje nudi kvalitetne domove na izvanrednoj lokaciji. Drago mi je što projekat stabilno pronalazi svoj put do ljudi i što su oni svime što za njih gradimo izuzetno zadovoljni - istakao je Nedeljković.

Povodom jubileja, kompanija je za srećnog kupca pripremila poseban poklon: vaučer u vrednosti od 2.000 evra za servisne troškove.

Pored toga, pet kupaca koji odmah nakon dvehiljadite kupovine postanu vlasnici nekog od stanova u okviru "Belgrade Waterfronta", takođe će biti nagrađeni vaučerom iste vrednosti.

#Beograd na vodi

#Prodaja

#Stanovi

'