AKTUELNO

Prestonice širom sveta već godinama unazad doček Nove godine pretvorile su u pravi doživljaj, kojima prvenstveno žele da privuku turiste.

Primamljiva dešavanja počinju već danima unapred, a 31. decembra kulminiraju. U ponudi su programi na otvorenom, koncerti, čajanke, a kako se bliži veče, tako trgovi postaju mesta karnevalske atmosfere, a klubovi stecišta tematskih žurki.

Beograd može da stane rame uz rame sa Bečom, Londonom, pa čak i Njujorkom, jer nudi toliko bogat i raznolik program za doček Nove godine, da za svakoga zaista,postoji nešto. Bilo da je u pitanju Nova godina na trgu ili provod u zatvorenom, prestonica opravdava epitet grada koji ne spava.

Sigurno je da, uz planine, glavni grad Srbije ima najbolje ponude. Razlog je,jednostavan - ovde svoje mesto mogu da pronađu i oni koji vole ležeran provod,,ali i oni kojima je luksuz veoma važan. Uz sve to, ovde nastupa najveći broj,popularnih pevača i pevačica, odnosno zvezda današnjice.

Foto: Beta

Gde nastupaju najveće zvezde?

Tako, kada je u pitanju Holiday Inn nova godina će se proslaviti uz Mariju,Šerifović. Ceca i Sloba Radanović biće za doček u hotelu Majdan, dok se za doček Nove 2020 godine hotel Hyatt odlučio za Jelenu Karleušu.

Kada je u pitanju hotel Metropol nova godina će se dočekati uz Lapsus bend.,Kada je u pitanju Nova godina 2020 Crown Plaza je odabrala da nastupi Aleksandra Prijović, dok će za doček 2020 restoran Stadion Hall ugostiti Andreanu Čekić i,Đanija. 

Ako potražite na internetu „Nova godina restoran Inter Hollywood Ledine“ saznaćete da će nastupati Slađa Allegro.

Ovo je samo delić ponude, jer kada  su u pitanju restorani Nova godina u Beogradu postaje hedonističko uživanje. 

Doček nove 2020. godine u restoranima

Osim pomenutih restorana, i drugi spremaju poseban program za svoje posetioce.,Trebalo bi naglasiti da su restoranske proslave namenjene onima koji vole,komfor, kojima je važno da imaju svoj prostor, svečanu večeru, za one koji žele,da doziraju svoj provod.

Kada je Nova godina restoran Jezzero by Azzaro ume da obraduje svojom ponudom. Ovog 31. decembra veče će ulepšati četiri zvezde Granda - Katarina Grujić, Nenad Manojlović, Ljuba Perućica i Kristina Nina Jovanović. Kada je u pitanju doček Nove godine restoran Lobby se odlučio za Katarinu Sotirović i Party Time bend, a provod neće proći ni bez trubača!

Nova godina u Beogradu biće obeležena i nastupima mnogobrojnih bendova, pa će mnoge obradovati ponude: doček Nove 2020 godine restoran Aria, doček Nove 2020 godine restoran Principessa ili doček Nove 2020 godine restoran Savanova.

Foto: Beta

Proslava Nove godine na splavovima , u klubovima i kafanama

Biser noćnog provoda u Beogradu, koji privlači mlade širom sveta, svakako su splavovi,i klubovi. Prvi caruju tokom leta, a sve ih je više koji provod nude i tokom zimskih noći. Klubovi su zatvoreni i sa prvim jesenjim danima provod sa reke se vraća između zidova.

Kada je Nova godina klubovi imaju primamljive ponude. One su većinom namenjene nešto mlađoj populaciji, a rezervišu se barski stolovi ili separei. Kada je u pitanju Nova godina klub Komitet ima sličnu ponudu.  

Splavovi su zaista doživeli veliku popularnost i postali su sinonim za provod noću. Tu,tradiciju žele da prenesu i na novogodišnju noć. Za doček Nove 2020 godine splav Amsterdam je odabrao Medino bend, a kada je u pitanju nova godina splav Vizantija se odlučio za bend  La Luna.

Naravno da se provod ne može zamisliti bez kafana! To je zapravo već tradicija, pa i,oni koji slušaju sasvim drugačiju muziku poštuju kafanu kao instituciju. Kada,je u pitanju Nova godina u Beogradu kafana Tarapana svojim posetiocima ponudila je provereni duo - Nemanju Staletovića i Aleksandru Marjanović, dok će doček u kafani Druga kuća biti rezervisan za one koji vole sličan provod, uz Draganu Varešanin i Nenada Nikolića.

Kako odabrati gde za doček?

Deluje da je teško odlučiti gde za doček Nove godine i zaista jeste tako. Međutim, kao,i sve druge odluke, i ova se donosi na osnovu želja, ali i mogućnosti. Prvenstveno, cene su raznolike, pa bi to tebalo da bude prva stanica na putu ka odluci. Ukoliko vam je važno da se dobro provedete, ali niste spremni da odvojite mnogo novca, odaberite najpovoljniju ponudu.

Potom slede afiniteti - da li vam je važno da imate svečanu večeru ili da grickate,kanapee? Zatim je tu i piće, jer se u nekim ponudama ono i ne podrazumeva. Kada,je u pitanju Nova godina klub nudi često barske stolove, a restorani sedenje za stolom, pa i to može da presudi.

Ukoliko niste iz Beograda, prijaće vam ponuda koja kao što je ona koju nude hoteli, jer,imate gde i da odsednete.

Kada je u pitanju Nova godina 2020 putovanja mogu da budu dobra ideja, pa,ljubitelji ovakvih tura takođe mogu da pronađu pravu destinaciju za sebe. 

Doček Nove godine je postao jedna od najvećih globalnih praznika. Euforija zahvata,čitave gradove, a pripreme počinju mesecima unapred, kada se kače prvi ukrasi.,Čak i oni koji odbijaju da se uključe u ovu kolektivnu groznicu njom budu zahvaćeni. Tako će biti i ovog decembra, pa je savet da svoje mesto u željenom lokalu rezervišete što pre, kako ne biste o tome morali da razmišljate kada,ostane malo vremena, a potražnja velika.

Foto: Promo

Autor: Pink.rs

#Beograd

#Nova godina

'