AKTUELNO

U samom centru Beograda, a u neposrednoj blizini trga Slavija i hrama Svetog Save se nalazi ispostava ove izuzetno uspešne obrazovne institucije.

Biće oduševljeni roditelji mnogih učenika završnih razreda osnovnih škola širom Beograda činjenicom da Srednja medicinska i IT gimnazija Kragujevac ima istureno odeljenje i u ovom gradu.

Brojni su obrazovni profili zastupljeni, počev od onih trećeg stepena, koji su izuzetno interesantni, pa do obrazovnih profila IV stepena, koji su sve traženiji na tržištu rada.

Zainteresovani učenici imaju mogućnost da pohađaju smer tehničar optike, kao i smer vozač motornih vozila, a što im omogućuje da steknu pravno validnu diplomu za odabrano zanimanje trećeg stepena. Takođe, u ponudi ove obrazovne institucije se nalazi i smer medicinska sestra - tehničar, zatim mogućnost školovanja za zanimanje tehničar drumskog saobraćaja, kao i za zanimanja mehaničar optike i šumarski tehničar. U pitanju su obrazovni profili četvrtog stepena.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Samim tim što je izuzetno zanimljiva ponuda obrazovnih profila, to znači da apsolutno svaki učenik ima mogućnost da izabere u kojoj će oblasti da nastavi školovanje.

Upis redovnih učenika za istureno odeljenje ove škole u Beogradu je počeo!

Zato se i preporučuje roditeljima zainteresovane dece da na vreme obezbede mesto u ovoj obrazovnoj instituciji, koja se po kvalitetu, ali i po naročito pristupačnim cenama i uslovima plaćanja, u velikoj meri izdvaja u odnosu na druge.

Najbolje je, u suštini da zainteresovani za školovanje u okviru nekog od obrazovnih profila, koji se nalaze u ponudi, u što kraćem roku kontaktiraju školu, a što mogu učiniti najpre direktnim dolaskom u njene prostorije, koje se nalaze na adresi Makenzijeva broj 53, na IV spratu. Takođe postoji mogućnost i da prijava bude izvršena elektronski ili putem telefona.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Najbitnije je da roditelji, odnosno staratelji zainteresovanog deteta ostvare kontakt sa zaposlenima u ovoj srednjoj školi, te da dostave sve neophodne podatke za prijavljivanje. Vrlo brzo posle toga će u skladu sa pravilima škole da bude organizovan i zvaničan upis, kada se obavezuje klijent da dostavi svu propisanu dokumentaciju.

Posebno moramo istaći informaciju da Srednja medicinska i IT gimnazija Beograd vodi računa ne samo o kvalitetu nastave, odnosno o odabiru stručnjaka, koji učestvuju u sprovođenju nastavnih programa, nego i o ceni školovanja. Sa tim u vezi postoje i brojne pogodnosti za plaćanje, a o čemu će svakako zainteresovani blagovremeno da budu obavešteni.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Naši smerovi: 

Medicinska sestra – tehničar , Tehničar drumskog saobraćaja, Tehničar optike, Šumarski tehničar, Mehaničar optike, Vozač motornih vozila

Nema potrebe više da razmišljate da li je privatna škola dobar izbor ili ne, odnosno da li imate dovoljno finansijskih sredstava da platite školovanje u takvoj obrazovnoj instituciji, jer Srednja medicinska i IT gimnazija u Beogradu posebno vodi računa i o tome. Obezbedite mesto u najboljoj obrazovnoj instituciji u Srbiji za svoje dete, bez ikakve brige o plaćanju, budući da je cena redovnog školovanja maksimalno prilagođena zahtevima tržišta.

#Akademija Oxford

'