AKTUELNO

Današnje vremenske prilike mogu usloviti kišu u sneg, a zastoja u saobraćaju za sada nema, dok se zbog radova i aktuelnih izmena u saobraćaju na pojedinim mestima vozila preusmeravaju na alternativne pravce. Snažniji intenzitet saobraćaja očekuje se u gradskim srednama u narednim satima, a svim učesnicima u saobraćaju preporučuje se strpljenje i tolerancija, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Vozače ovog jutra očekuje umeren intenzitet saobraćaja, dok se veći priliv vozila očekuje u kasnijim jutarnjim satima, rekli su iz AMSS.

Posebno veliki priliv vozila moguć je unutar gradskih sredina.

Iz AMSS-a su upozorili da današnje vremenske prilike neće ići na ruku vozačima pošto se u nižim predelima očekuju kiše, dok je sneg moguć u višim planinskim predelima. Svi vozači na put bi trebalo da krenu sa obaveznom zimskom opremom.

Iz Javnog preduzeća ''Putevi Srbije'' javljeno je da je na snazi obustava saobraćaja na državnom putu od petlje Vrbas do ulask au Srbobran, a alternativni putni pravac je petlja Feketić.

Radova ima i na više deonica autoputa od Beograda do graničnog prelaza Batrovci u zoni Kuzmina i Adaševca. Prema poslednim podaima Uprave granične policije na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema čekanja.

Zdržavanja na graničnim prelazima za teretna i motorna vozila su višesatna na izazima iz zemlje ka Hrvatskoj i Mađarskoj, što je karakteristično za početak radne nedelje, saopšteno je iz AMSS.

#AMSS

#Stanje na putevima

'