AKTUELNO

Putevi prohodni, kamioni čekaju na granicama do četiri sata.

Putevi u Srbiji ovog jutra su prohodni, ali se vozačima savetuje oprezna vožnja jer su zbog otapanja snega, posebno u višim planinskim predelima, kolovozi vlažni, a mogući su i odroni zemlje i kamena,saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Odroni su mogući na putevima pored Ibra i Drine, u ovccarsko-kablarskoj klisuri, a vozite opreznije i na đerdapskoj magistrali, na putevima kroz stenske useke i klisure, kao i onim koji vode u planinske predele.

Putari rade na čišćenju i popravljanju kritičnih deonica koje su se tokom ovih zimskih i ledenih dana oštetile, dok na pojedinim nastavljaju sa započetim radovima.

Granični prelazi

Teretna vozila se na izlazu iz Srbije, ka Hrvatskoj na prelazu "Batrovci" zadržavaju oko četiri sata, a na prelazu "Šid" oko sat vremena.

Na izlazu iz Srbije, ka Mađarskoj na prelazu "Horgoš" kamioni se zadržavaju 90 minuta, a na prelazu "Kelebija" tri sata. .

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graniccnim prelazima, putnička vozila zadržavaju se oko 20 minuta.

A.V.

#AMSS

#Auto-put

#Magla

#Odron

#Saobraćaj

'