AKTUELNO

Dejan Nestorović sa ministrom Zlatiborom Lonačarom i istaknutim lekarima Srbije o budućnosti srpskog zdravstava.

Borac za ljudska prava i direktor NVO “Sigurna pozicija” Dejan Nestorović nikada ne odustaje u svojim ambicijama i planovima za bolju budućnost Srbije.

Foto: Privatna Arhiva

On je u Beogradu organizovao javnu raspravu o zdravlju nacije pod sloganom “Budućnost srpskog zdravstva, bez predrasuda!”, a sagovornici su mu bili izuzetno uspešni i istaknuti lekari – ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar, hirurg sa preko 25 godina rada na VMA-a potpukovnik dr Milomir Gačevič i primarijus dr Gordana Savčić, član Evropskog udruženja dermatologa.

- Sve u životu je važno, samo je zdravlje najbitnije. Kada presatanu izgovori, onda nastupaju rezultati. U ovoj javnoj raspravi je bilo reči o reformi srpskog zdravstava, Zakonu o donatorstvu, nabavci najsavremenije opreme, zakonima koji treba da poprave položaj manjinskih grupa u Srbiji, poštovanju ljudskih prava, kao i dostignućima u estetskoj hirurgiji i promociji zdravstvenog turizma – kaže Dejan Nestorović, aktivista i borac za ljudka prava.

Foto: Privatna Arhiva

On je eskluzivno otkrio da će od sada svi medicinski radnici, koji na kongresima i predavanjima promovišu Srbiju i medikal turizam u svetu, putovati "Er Srbijom" sa znatnim popustom, jer sledi potpisivanje ugovara.

#Dejan Nestorović

'