AKTUELNO

Nigde bez kišobrana.

U Srbiji danas promenljivo oblačno, mestimično sa slabom kišom, osim u Bačkoj, Sremu i delu zapadne Srbije gde će biti suvo sa sunčanim intervalimam, a najviša temperatura će se kretati od 14 do 20 stepeni.

Vetar slab do umeren jugoistočni, u donjem Podunavlju i na jugu Banata povremeno jak, saopštio je Republički hidrometeorološki savez Srbije.

Sutra će u Srbiji biti toplo i pre podne pretežno sunčano, dok se posle podne očekuje postepeno naoblačenje sa kišom i pljuskovima koje će najpre zahvatiti jugozapadne i zapadne predele, Srem i Bačku, a tokom noći i većinu ostalih krajeva.

Foto: RHMZ

Vetar će biti slab i umeren jugoistočni, na jugu Banata i jak, uveče na severu u skretanju na severni. Jutarnja temperatura od 5 do 13 stepeni, najviša dnevna od 17 do 22.

U Beogradu će sutra biti toplo, pre podne pretežno sunčano, posle podne postepeno naoblačenje, uveče i tokom noći sa kišom.

Foto: RHMZ

Vetar će biti slab i umeren jugoistočni, jutarnja temperatura oko 13 stepeni, najviša dnevna oko 22 stepena.

Narednih sedam dana u Srbiji će biti toplo, sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti uz česta prolazna naoblačenja mestimično sa kišom. Od utorka jugoistočni vetar u pojačanju.

#Beograd

#RHMZ

#Srbija

#Vremenska prognoza

'