AKTUELNO

Na Beogradskom sajmu danas je otvoren najvažniji događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi, 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije na kome će do 10. novembra posetioci moći da vide proizvode više od 500 izlagača iz 38 zemalja.

Svoje proizvode predstaviće proizvođači iz Italije, Nemačke, Švajcarske, Danske, Austrije, Švedske, Turske, Češke, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Slovenije, a posetioci će moći da pogledaju i izložbu mladih dizajnera.

Foto: sajam

Najuspešniji izlagači dobiće sajamsku nagradu "Zlatni ključ", dok će nagrada "Sajamski ključ" biti dodeljena za doprinos podizanju kvaliteta manifestacije i ukupan sajamski nastup.

Za sve posetioce događaj je posebno primamljiv zbog najavljenih ekskluzivnih sajamskih pogodnosti i popusta prilikom kupovine.Inače na Beogradskom sajmu se istovremeno održava i 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije koji će trajati dan kraće, do subote 9. novembra.

Foto: sajam

#Sajam Nameštaja

'