AKTUELNO

Na dva sata, najmlađi štićenici doma za nezbrinutu decu „Zvečanska“, postali su deo najlepših Diznijevih bajki.

Posle organizovanja dva letovanja ove godine i drugih iznenađenja, vlasnik TV Pink,Željko Mitrović za decu iz Zvečanske priredio je još jedno – gledanje čuvenog spektakla „Dizni na ledu“ u beogradskoj „Štark“ areni.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Kada ih je u julu pratio na letovanje, Željko je obećao da ovo nije poslednja akcija,koju organizuje za svoje drugare iz Zvečanske. Tako su klinci bili počasni gosti na proslavi 25 godina TV Pink, a sada je vlasnik i glavni i odgovorni urednik najgledanije komercijalne televizije odlučio daobraduje one najmlađe.

Više od 60 mališana uzrasta od tri do deset godina juče je u „Štark“ areni prisustvovalo čaroliji na ledu i klizačkom spektaklu. Na dva sata, najmlađi štićenici doma za nezbrinutu decu „Zvečanska“, postali su deo najlepših Diznijevih bajki – „Vajana“, „Zlatokosa“, „Mala sirena“, „Lepotica i zver“ i „Zaleđeno kraljevstvo“.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Na to koliko su ovakve i slične akcije značajne za decu, ukazako je i direktor,Zvečanske, Zoran Milačić.

Ovo je svakako predivna akcija, jedna u nizu akcija koje gospodin Željko Mitrović i TV Pink organizuju za nas. Mi njih tretiramo kao podržavaoce svega onog što jeste korist za decu. Sturktura slobodnih aktivnosti je jedan od važnih delova vaspitanja koje mi organizujemo. Upravo nas u tom procesu TV Pink i Željko Mitrović podržavaju i veoma smo zahvalni na tome, a to se vidi i po radosti mališana koji su ovde večeras prisutni – rekao je Zoran Milačić.

Oni su uglas pevali dobro poznate pesme iz Diznijevih crtaća, a iz beogradske arene,izašli su sa osmesima i uspomenama za ceo život.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Upravo zbog njihove radosti, svakog osmeha i zahvalnosti koju pružaju, Željko Mitrović i TV Pink ostaju odlučni u nameri da deci iz Zvečanske obezbede bezbrižno detinjstvo.

Ovu odluku Željko Mitrović već 12 godina sprovodi u delo, a jedno je sigurno – i u,budućnosti će se truditi da njegovi drugari iz Zvečanske uživaju u svemu u čemu uživaju i njihovi vršnjaci. On se nada da će ličnim primerom podstaći i druge ljude i kompanije na ovakve akcije, koje su društveno veoma značajne.

Autor: M.Đ.

#Deca iz Zvečanske

#Dizni

#Dizni na ledu

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Zvečanska

#Željko Mitrović

'