AKTUELNO

Gradska oština Savsk venac na nesvakidašnji i originalan način predstavila je rezultate i svoje “novo ruho” koje je dobila u protekle tri godine.

Milena i Tića su drugovi iz detinjstva, međutim Tića je rešio da ode "preko", u inostranstvo, i potraži svoju sreću.

Foto: Pink.rs/Printscreen Youtube

Njegova drugarica je rešila da mu stavi do znanja da se mnogo toga u Beogradu promenilo, na bolje, a to je učinila na jedan originalan način.

Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs

Nove fasade, igrališta, uređene školske sale i učionice, Savski trg i Karađorđeva nalaze se u videu koji je Milena snimila kako bi Tići prikazala šta se sve promenilo za vreme njegovog odsustva.

Kroz emotivni razgovor, evociranje uspomena i poređenja kako je Savski venac izgledao nekada, kako izgleda sada, građani mogu da vide na koji način se ova opština razvijala u protekle tri godine.

Milena je svojoj prvoj ljubavi, Tići, predstavila koliko se njihova opština promenila i napredovala u protekle tri godine. Podsetila ga je da su se kao deca često sretali u Karađorđevoj ulici, gde su živeli, i da ga je ona potajno gledala i simpatisala. Ovo mu je upravo priznala na sred uređene, sređene Karađorđeve.

Foto: Pink.rs/Printscreen Youtube

Ova emotivna priča dvoje mladih glumaca zapravo je poruka mladima, koji su, kao i Tića, napustili ovu opštinu, državu, i otišli u potragu za boljim životom. Iz Savskog venca im poručuju kroz ovaj video da se zapravo vrate, jer ih bolji život upravo čeka u njihovom rodnom gradu, u njihovoj ulici, komšiluku.

Predsednica opštine Savski venac, Irena Vujović, zajedno sa svojim timom je u službi svih svojih građana – od najmlađih do nasjstarijih.

Foto: Promo.

Tića je kroz video shvatio da je njegova opština napredovala, da je bolja i razvijenija, ali i da ga čeka i doziva da se vrati da zajedno nastave da stvaraju nove uspomene na novim, uređenijim ulicama, parkovima i šetalištima.

#Savski venac

'