AKTUELNO

U popodnevnim časovima ispred srpske Ambasade u Atini primećena je sumnjiva torba nakon čega je policija hitno reagovala, evakuisala osoblje, ali i blokirala kvart u kom se nalazi predstavništvo Srbije.

Naime, na kapiji ambasade Srbije u Atini, prestonici Grčke, pronađena je sumnjiva torba, nakon čega je policija reagovala i specijalne jedinice policije su sumnjivi sadržaj odnele na dalju analizu, nakon čega će se znati o čemu se zapravo radi.

Ambasador Srbije u Atini Dušan Spasojević za Pink.rs potvrdio je da je ispred ambasade na kapiji pronađen paket sumnjive sadržine.

- Oko 13 sati po lokalnom vremenu prijavljeno je da je uočen paket sumnjive sadržine koji je bio okačen an kapiji ambasade. Grčka policija je odmah odreagovala i preduzela sve radnje radi zaštite osoblja ambasade, ali i građana. Svo osoblje je odmah evakuisano i preduzete su sve mere zaštite. Najvažnije je da su svi naši građani i radnici ambasade dobro - rekao je Spasojević i dodao da su svi bezbedni, i osoblje ambasade i porodice zaposlenih

Foto: www.athens.mfa.gov.rs

#Ambasada

'