AKTUELNO

U noći između srede i četvrtka doći će do promene vremena.

U Srbiji će danas tokom dana biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 10 do 16 C, najviša dnevna od 25 do 29 C.

I u Beogradu posle oblačnog jutra biće pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 16 C, najviša dnevna oko 27 C.

Foto: RHMZ

Sutra će u našoj zemlji tokom dana biti pretežno sunčano i veoma toplo, a uveče stiže zahlađenje sa kišom.

Vetar će biti slab do umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 11 C do 16 C, a najviša dnevna od 27 C do 30 C.

Uveče u severnim, a tokom noći u zapadnim i centralnim krajevima naoblačenje i zahlađenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu sutra pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni.

Jutarnja temperatura oko 16 C, a najviša dnevna oko 29 C. U toku noći naoblačenje i zahlađenje s kišom, pljuskovima i pojačanim severozapadnim vetrom.

Foto: RHMZ

Izgledi vremena u Srbij za sedam dana - do 9. oktobra:

U četvrtak oblačno, osetno hladnije, mestimično sa kišom i pljuskovima, a na jugu i jugoistoku i sa grmljavinom. Duvaće umeren i jak severozapadni vetar.

Uveče i tokom noći postepen prestanak padavina i smanjenje oblačnosti sa severozapada uz slabljenje vetra.

Foto: Pink.rs/I.Petrović

Zatim, malo do umereno oblačno u većini dana suvo i hladno, samo još u petak ujutru na jugu i istoku zemlje, a u subotu i ponedeljak i u ostalim krajevima oblačno mestimično sa kišom. Od utorka porast temperature.

#Vremenska prognoza

'