AKTUELNO

Od 2. do 4. oktobra biće održane najprestižnije regionalne manifestacije iz tri oblasti, uz učešće više od 100 kompanija iz Srbije i još dvadesetak zemalja, na kojima će se posetioci upoznati sa svetskim trendovima u razvoju pametnih gradova, zaštiti prirodne sredine i obnovljivim izvorima energije

Najveće i najprestižnije regionalne manifestacije u oblasti energetike, zaštite životne sredine i smart tehnologije biće održane od 2. do 4. oktobra na Beogradskom sajmu.

Foto: sajam.rs

Sve što je trenutno najaktuelnije u svetu i što predstavlja sam vrh u tehničkom i tehnološkom smislu biće pod nazivom "Snaga prirode" prezentovano na objedinjenim manifestacijama u Hali 1 uz učešće više od 100 domaćih, ali i inostranih kompanija iz dvadesetak zemalja.

Tokom trajanja 15. Međunarodnog sajma energetike, 16. Međunarodnog sajma zaštite životne sredine i prirodnih resursa - EcoFair i 7. iSEC - Međunarodnog sajma pametnih tehnologija biće održano niz pratećih programa, a centralno mesto zauzeće trodnevna ekspertska konferencija "Poglavlje 27 - kuda dalje", posvećena poglavlju koje se odnosi na životnu sredinu u pregovaračkom procesu pristupanja Evropskoj uniji.

Foto: sajam.rs

Posetioci Beogradskog sajma će od 2. do 4. oktobra moći da se upoznaju sa svim onim što predstavlja napredak u sferi povećanja energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije kao i zaštiti ekološkog sistema, upravljanju otpadom i reciklaži. U svetlu sve češćih najava da Beograd ima težnju da se priključi porodici svetskih metropola koje se razvijaju u pametne gradove biće prezentovani inovativni pristupi u izgradnji pametnih stanova i kuća.

Radno vreme sajmova je od 10 do 17 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, za grupne posete 250, dok grupne ulaznice za studente i učenike košta 150 dinara. Parking je 150 dinara po satu. Ulaznice za jedan sajam važe i za dva ostala.

Foto: sajam.rs

#sajam

'