AKTUELNO

Direktorka Specijalne bolnice „Sokobanja“ dr Vesna Milanović obišla je danas Dom zdravlja u Kuršumliji gde je razgovarala sa direktorkom te zdarvstvene ustanove dr Uranijom Petrović.

Dr Vesnu Milanović u Kuršumliji sačekala je direktorka Doma zdravlja dr Uranija Petrović.

Nakon razmena iskustava i potreba direktorka Specijalne bolnice ‚‚Sokobanja” dr Vesna Milanović u pratnji direktorke Doma zdravlja Kuršumlija dr Uranije Petrović obišla je hitnu medicinsku službu, stacionar kao i zgradu nove laboratorije Doma zdravlja u Kuršumliji kojom je bila posebno oduševljena.

- Sve je lepo sređeno i oduševljena sam veličinom zdravstevne ustanove, kao i svemu što sam videla, kazale dr Vesna Milanović tokom posete DZ Kuršumlija.

Foto: Privatna arhiva

Ona je na sastanku sa načelnicima i direktorkom Doma zdravlja u Kuršumliji dr Uranijom Petrović svojim kolegama, detaljnije objasnila na koji način da upućuju pacijente u Specijalnu bolnicu ‚‚Sokobanja” po pravilniku o medicinskoj rehabilitaciji u stacionarnim zdravstvenim ustanovama specijalizovanim za rehabilitaciju.

Direktorka Specijalne bolnice ‚‚Sokobanja” dr Vesna Milanović se prilikom posete više upoznala sa načinima rada Doma zdravlja u Kuršumliji, a direktorka te zdravstvene ustanove dr Uranija Petrović zahvalila se koleginici na poseti uz dogovor da će lepu saradnju nastaviti i na dalje.

Foto: Privatna arhiva

#Kuršumlija

'