AKTUELNO

Nastavlja se dominacija TV Pink, najgledanijeg televizijskog emitera.

Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen, u petak, ali i za dane vikenda, Pink je bio najgledanija komercijalna televizija.

I ovaj petak je prošao u znaku najgledanijeg muzičkog talent šou programa "Pinkove zvedice". Među najgledanijim su i serije "Crna ruža", "Beskrajna ljubav", "Elif" i "Bahar", kao i informativni program naše televizije Nacionalni dnevnik.

Foto: Pink.rs

U subotu ste bili uz Vašu omiljenu emisiju Pinkove zvezde koju je ispratilo blizu 1 700 000 gledalaca, a odlične rezultate beleži i najgledaniji talk show – "Magazin In".

Informativne emisije Nacionalni, Popodnevni, ali i Dnevnik u podne i ove subote su među najgledanijim, gde se našao i Paparazzo Lov u repriznom terminu, kao i repriza "Pinkovih Zvezdica". Takođe, veliku pažnju gledalaca, privukla je i konferencija za novinare ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

Foto: YouTube screenshot

Nedelja je prošla u znaku informativnog, serijskog, ali i zabavnog programa, te su tako Nacionalni i Popodnevni dnevnik, kao i emisija TV Debata koju je pratilo više od 1.600.000 gledalaca, a u kojoj su gostovali Bogoljub Karić, Nenad Čanak i Dejan Vuk Stanković, bile najgledanije informativne emisije.

Foto: Printscreen

Pratili ste serije koje volite "Crna ruža" i "Beskrajna ljubav", dok su najgledanije emisije bile "Ja to tako", "Nedeljno popodne kod Lee Kiš" i "Premijera vikend special".

Foto: Printscreen

Televizija Pink 22 godine zbog Vas

#Gledanost

#Ja to tako

#Premijera

#Televizija Pink

'