AKTUELNO

Rekonstrukcija Sportskog centra Rakovica je završena i ovaj objekat sija novim sjajem - značajno su poboljšani uslove za osam sportskih klubova koji treniraju u Centru, kao i za veliki broj pojedinaca i ekipa koji zakupljuju termine.

Na objektu Sportskog centra Rakovice rekonstruisano je pet svlačionica koje su obnovljene po najsavremenijim standardima i koje daju dodatni komfor korisnicima. U svlačionicama su potpuno obnovljeni i tuševi i mokri čvorovi.

Foto: Opština Rakovica

Na objektu je obnovljena i krovna konstrukcija površine 1.400 metara kvadratnih. U hali ovog objekta postavljen je i novi parket površine 1.100 kvadratnih metara koji je lakiran i na kojem su iscrtane linije za rukomet, košarku i druge sportove.

Osim toga, postavljeni su nove klupe i golovi za rukomet, dok je u planu postavljanje novih elektronskih košarkaških konstrukcija.

Foto: Opština Rakovica

U prethodnom periodu na objektu Sportskog centra postavljena je nova izolacija, čime je poboljšana energetska efikasnost objekta, što je doprinelo uštedi novca za grejanje, dok je već rekonstruisan deo svlačionica.

Objekat Sportskog centra Rakovica koji je već sada domaćin velikog broja međunarodnih turnira, ima uslove da u budućnosti organizuje još veći broj domaćih i međunarodnih turnira.

U narednom periodu planirano je da se proširi teretana kao i da se rekonstruiše sala za borilačke sportove, čime će Sportski centar Rakovica dodatno proširiti svoje kapacitete.

Foto: Opština Rakovica

Rekonstruisani sportski centar danas su obišli predsednik Nadzornog odbora Javnog preduzeća "Poslovni centar Rakovica“ Milosav Miličković, predsednik Opštine Rakovica Vladan Kocić,, narodna poslanica iz Rakovice Dušica Stojković, direktor JP „Poslovni centar Rakovica“ Miloš Petrović, član Gradskog veća zadužen za sport Filip Marjanović i članovi Veća GO Rakovica Novica Barjaktarović i Miloš Simić.

#Rakovica

'