AKTUELNO

Direktor CEBEF-a Damir Handanović pozvao je Beograđane i goste prestonice na veliki muzički spektakl “Noć muzike” koji će biti održan večeras na Ušću.

- Imali smo više od 800.000 ljudi na Ušću u prethodne dve nedelje. Večeras nas očekuje spektakularana program na otvorenom koji je, kao i prethodni, besplatan za posetioce – rekao je Handanović za Pink i dodao da će publika imati priliku da uživa u najpoznatijim delima klasične muzike u izvođenju Simfonijskog orkestra Bojana Suđića i Apokaliptike.

Kako je rekao, posebno ga raduje da ovakvi programi postoje u našoj zemlji. Handanović je naglasio da u Beogradu nikada nije bilo više besplatnih kulturnih manifestacija za Beograđane i goste prestonice.

- CEBEF već priprema BEMUS, 51. po redu, Beogradsku zimu, stalno se radi na programima za građane…- naveo je Handanović i istakao da je to moguće zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića i SNS.

- Drago mi je da sam deo toga. Imamo milion zadovoljnih posetilaca besplatnog programa i to je velika stvar za Breograd, jer se tako nikada nije radilo – dodao je Handanović.

#Damir Handanović

'