AKTUELNO

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas, povodom početka nove školske godine, prigodne poklone deci stradalih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

- Moramo brinuti o porodicama svih ljudi koji su za ovu zemlju učinili najviše - dali svoj život. Vi kao njihova deca neko ste o kome mi moramo i hoćemo svim srcem da vodimo računa u svakom trenutku - istakao je Stefanović, poželevši deci uspešnu školsku godinu.

Kako je saopšteno iz ministrovog kabineta, on je podsetio i da je Ministarstvo primilo u radni odnos veliki broj članova porodica stradalih policajaca.

- Znate da na nas možete da se oslonite u svakom trenutku. Za sve što vam treba slobodno možete da se obratite, bilo da je potrebno rešiti neki problem ili unaprediti neki segment vaših života. Ako jednog dana budete želeli da postanete deo Ministarstva unutrašnjih poslova, uvek ćete imati prioritet - rekao je Stefanović.

Osnovci i srednjoškolci, deca stradalih kolega, danas su ujedno imali priliku da se druže i sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije i Helikopterske jedinice koji su im prikazali svoju opremu i vozila, dodaje se u saopštenju.

#Nebojša Stefanović

#Policija

'