AKTUELNO

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić danas je, na sastanku sa nadležnim službama, sekretarijatima i javnim preduzećima odgovornim za investicione radove u centru grada, zahtevao maksimalino angažovanje kako bi se ispoštovali ugovoreni rokovi i bilo omogućeno da saobraćaj u centralnom delu u narednom periodu funkcioniše što je moguće bolje.

Saobraćaj će, kako za javni prevoz tako i za putnička vozila, od ponedeljka 2. septembra biti otvoren na tri veoma značajne lokacije u centru Beograda - na Trgu Republike, Topličinom vencu i u Karađorđevoj ulici, rekao je gradonačelnik.

On je naveo, da će od drugog septembra biti puštena u saobraćaj i Ulica Marijane Gregoran na Karaburmi u dužini od 900 metara, od Vojvode Micka do Stare okretnice.

Radojičić je ukazao da početak septembra sa sobom nosi povećan broj vozila na ulicama, jer se građani vraćaju sa odmora i deca kreću u školu, zbog čega mu je izuzetno važno da se olakša funkcionisanje saobraćaja i tamo gde će se rekonstrukcije nastaviti.

Kada je reč o rekonstrukcijama koje se trenutno odvijaju na potezu od Ruzveltove do Kalemegdana, insistirao sam kod izvođača radova da se sa početkom septembra omogući otvaranje za saobraćaj svih vitalnih raskrsnica, na potezu Kraljice Marije, 27. marta i Džordža Vašingtona, kako bi saobraćaj lakše funkcionisao, ističe gradonačelnik.

#Beograd

#Obnova

#Ulica

'