AKTUELNO

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je novčano nagradio policijske službenike koji su rasvetlili četvorostruko ubistvo u Jabukovcu kod Negotina.

- Nagradio sam najzaslužnije ljude za rasvetljavanje ovog slučaja, koji su jasno pokazali da ne postoji zločin koji će proći nekažnjeno. Ovo je tek jedan od primera koji pokazuje da u policiji radi veliki broj izuzetnih profesionalaca koji se bore da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja - rekao je Stefanović tom prilikom.

U saopštenju MUP-a se dodaje da je ministar istakao da je ponosan na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije, kako Službe za suzbijanje kriminala i Nacionalnog centra za kriminalističku forenziku, tako i onih koji rade na teritoriji Policijske uprave u Boru, koji su timskim radom i ogromnim zalaganjem u prethodne dve nedelje uspeli da rasvetle ovo teško krivično delo.

Foto: mup.gov.rs

- Takođe, želim da se zahvalim svim policajcima u Srbiji, koji svojim neumornim svakodnevnim radom pokazuju da nema mesta za kriminal u našoj zemlji - zaključio je Stefanović.

Auto-mehaničar Davor P. (35) iz Jabukovca uhapšen je zbog sumnje da je 7. avgusta ubio Raju Kuzmanovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

#Jabukovac

#MUP Republike Srbije

#Nebojša Stefanović

'