AKTUELNO

Grupe "Eyesburn", "Kanda Kodža i Nebojša", "Turisti" i "Stray Dogg" nastupaju u ponedeljak, 26. avgusta, u 20 sati uveče na splavu Šlep u Beogradu u cilju prikupljanja sredstava za lečenje Sonje Bogdanović, koja boluje od raka.

Organizatori i učesnici su se odrekli svog honorara, te će novac od ulaznica biti usmeren za Sonjino lečenje.

Koncert je najveća inicijativa organizovana za Sonju od kada je poslednji put utvrđeno da ima rak. Majka četvorogodišnjeg Viktora, supruga i voljeni prijatelj, već dva puta se uspešno izborila sa bolešću, u 12. i 28. godini.

Sonji je određena personalizovana imunoterapija koju će primati u Beogradu, a budući da se prepisani lekovi ne nalaze na listi državnog fonda Republike Srbije, terapija neophodna za lečenje iznosi 6.000 evra mesečno.

Pomoć u prikupljanju novca je hitno potrebna kako bi se nastavila predložena terapija, sa obzirom da troškove lečenja trenutno snose Sonja i njena porodica sami.

Karte će se prodavati na ulazu, a sav prihod prikupljen od prodaje karata biće doniran za Sonjino lečenje. Osim toga, na Šlepu i drugim kafićima u Beogradu, biće postavljene i kutije za dobrotvorne priloge.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na koncert, možete poslati SMS 684 na 3030 ili uplatom na račun.

#Budi human printscreen

'