AKTUELNO

Vlasnici smeštajnih kapaciteta zadovoljno trljaju ruke.

Zimska sezona u Srbiji je u punom jeku, a, prema rečima portpraola Turističke organizacije Srbije, Sandra Vlatković, smeštajni kapaciteti su popunjeni do kraja marta.

- Kako su nam javili skoro sve je popunjeno do kraja marta. Pričamo o smeštajnim kapacitetima na Kopaoniku, Staroj planini, Zlatiboru. Sezona se odvija planirano, a interesovanje je veliko. Vlasnici kapaciteta su zadovoljni - rekla je Sandra Vlatković za Pink.rs.

KOPAONIK - CENE

Pojedinačna vožnja na žičari 300 deca i seniori, 400 dinara odrasli  Ski pas (sedam dana) od 9.890 (deca) do 16.250 (odrasli) Iznajmljivanje dečijih sanki 600 dinara - 10 minuta  Bob na šinama (pojedinačna vožnja) 350 (deca), 500 (odrasli)

Ove godine ima rekordan broj naših turista koji se interesuju za ove planinske destinacije.

Foto: Tanjug

- Radujemo se što je interesovanje naših turista poraslo nakon kampanje i promocije planinskih centara. Uradili smo dobru stvar i zadovoljni smo - dodala je ona.

Porodice sa decom iskoristile su raspust kako bi posetili jedan od planinskih centara.

ZLATIBOR - CENE

Pojedinačna vožnja na žičari 300 deca i seniori, 400 dinara odrasli  Ski pas (sedam dana) od 5.300 (deca) do 8.870 (seniori)  Bob na šinama (pojedinačna vožnja) 350 (deca), 500 (odrasli)

- U ovom periodu je školski raspust i porodice sa decom su to iskoristile da posete planinske centre - istakla je Vlatkovićeva.

Prema njenim rečima snega ima na svim planinama, a pošto se padavine očekuju u narednim danima, nema razloga za zabrinutos onih koji planiraju skijanje.

N. Petričević

#Kopaonik

#Raspust

#Zimovanje

#Zlatibor

#cene

'