AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

9:13 - RAKIĆ ZA TV PINK: Zid je srušen, gde je ZSO? (VIDEO)

Srpska strana ispunila je svoj deo dogovora kada je juče srušila portporni zid u severnom delu Kosovske Mitrovice kod mosta na Ibru. Postavlja se pitanje da li će sada, kada je Srbija ispunila sve što je od nje zahtevano, Priština pristati na formiranje Zajednice srpskih opština.

10:07 - PROVERA REZERVOARA: Od danas novine u kontroli goriva

Danas su na snagu stupile još dve uredbe o kontroli porekla i kvaliteta derivata nafte i biogoriva. Prema novim uredbama, inspektori mogu kontrolisati i gorivo u rezervoarima vozila, tačnije kamiona, autobusa i poljoprivrednih mašina. Cilj je da se gorivu zna poreklo, da vozači dobiju kvalitetno gorivo, a istovremeno država suzbije crno naftno tržište.

10:31 - IZDAO GA KUM Kako je ubijen karatista i zašto je osumnjičen baš Velja Nevolja? (FOTO)

Mirko Milošević naručio je ubistvo svog kuma Vlastimira Miloševića. On je sa Veljkom Belivukom sedeo u jednoj kafani, a tu se potegao razgovor o ubistvu. - Što ne rokneš Vlastu, što si pi*ka, što ga se plašiš? - rekao je Milošević Belivuku koji je, prema navodima policije, u ponedeljak ubio karatistu.

11:23 - STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA: Brat sestri smrskao glavu sa 11 udaraca sekirom

Krajem oktobra prošle godine na Voždovcu se dogodio zločin kada je slikar Zvonimir Vlastić (64) svojoj rođenoj sestri Svetlani Vlastić (62) u porodičnoj kući sa 11 udaraca sekirom smrskao glavu. Dok nije izgubila svest, nesrećna žena je trpela bolove najjačeg intenziteta.

12:11 - Vučić: Srbija ispoštovala dogovor, hoćemo ZSO!

Foto: Tanjug

Potporni zid u severnom delu Kosovske Mitrovice kod mosta na Ibru srušen je juče, čime je Srbija ispunila svoj deo dogovora, a sada ostaje da Priština pristane na formiranje Zajednice srpskih opština. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je dogovor sa Prištinom o izgradnji potpornog zida postignut još 8. decembra, te da je isti postignut ponovo u Briselu.

16:29 - STRAŠNA IGRA OČEVIM KARABINOM: Tinejdžer (15) iz nehata ubio sestru (19)

Devojka J. Đ. (19) iz Svrljiga preminula je u Kliničkom centru u Nišu od zadobijenih povreda koje joj je očevim karabinom naneo petnaestogodišnji brat. Kako se pretpostavlja, brat je slučajno ispalio hitac iz karabina i pogodio sestru. Devojka je sanitetom prebačena u Urgentni centar u Nišu, gde su lekari pokušali da joj spasu život, ali je od zadobijenih povreda preminula.

16:47 - KAKVA TRAGEDIJA: ZAGLAVIO SE U LIFTU, pokušao da se spase i POGINUO! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Za sada neidentifikovani muškarac poginuo je danas kada je u zgradi u centru Novog Pazara propao lift. On je pokušao da izađe iz lifta, koji se zaglavio između šestog i sedmog sprata takozvane Lučne zgrade u centru grada.

17:58 - Evo kada će biti uklonjena novogodišnja rasveta u Beogradu

Novogodišnja rasveta biće uklonjena odmah posle Sretenja, izjavio je danas direktor Beokom servisa Darko Glavaš. Uklanjanjem nogovodišnjeg osvetljenja zvanično će biti završena višemesečna manifestacija "Beogradska zima". Ove godine je u novogodišnje osvetljenje bilo uloženo oko 150 miliona dinara.

19:00 - ŽENA UBIJENOG KARATISTE za Pink.rs Moj Vlasta nije bio kriminalac, ovo je istina! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Vlastimir Milošević je ubijen 30. januara u ranim jutarnjim časovima. Njegovo beživotno telo pronađeno je na tramvajskim šinama u Ulici kraljice Marije u Beogradu, kod broja 7. Za to teško ubistvo uhapšen je osumnjičeni Veljko Belivuk.

- U ovoj bolnoj situaciji koja nas je zadesila, najvažnije mi je bilo da zaštitim svoju decu i njihovu bezbednost. Ali posle brojnih poziva mojih prijatelja odlučila sam da reagujem i da ta medijska lešinarenja i te navode demantujem i da kažem da moj suprug nije bio kriminalac, niti narko diler - rekla je Violeta Milošević za portal Pink.rs.

20:52 - PRITVOR POSLE SASLUŠANJA Šta je Velja Nevolja rekao o ubistvu karatiste?

Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor Veljku Belivuku (32) osumnjičenom za ubistvo Vlastimira Miloševića (34). - Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je protiv osumnjičenog odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoka, kao i zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - rekla je portparol suda Bojana Stanković.

Vreme - U Srbiji će sutra biti oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, u planinama sa snegom. Uveče i noću sneg će pasti i u nižim predelima. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 6 C, najviša od 4 C na severozapadu do 9 stepeni na jugoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

#Pregled vesti

'