AKTUELNO

TV Pink imala je priliku da prisustvuje poslednjim pripremama za snimanje serije „Preživeti Beograd“ koja će se od oktobra prikazivati na našoj televiziji.

Kako će četiri studentkinje iz provincije preživeti Beograd, gledaoci TV Pink će biti u prilici da prate od oktobra. Reč je o novoj saradnji „Kontrast studija“ i naše televizije, a prateći živote devojaka, serija će približiti i dočarati njihov doživljaj prestonice.

- U Ripnju su u toku poslednje pripreme pred početak snimanja serije „Preživeti Beograd“. Pripremamo se velikom brzinom i prva klapa je zakazana za 2. jul, čemu će prisustvovati brojne televizijske i medijske ekipe – najavio je vlasnik i direktor TV Pink Željko Mitrović.

Foto: TvPink Printscreen

Kaže da se nada da će ovo biti najuspešniji projekat „Kontrast studija“ i Radoša Bajića na TV Pink. Dodaje da je ovaj projekat jedna od najboljih, a možda i najbolja, nezavisna produkcija u zemlji.

- Na setu je više od 150 ljudi, pripreme su ozbiljne, vruće su probe i sve zajedno izgleda jako dobro i obećava. Ubeđen sam da će ovo biti jedan od najuspešnijih projekata u saradnji „Kontrast studija“ i TV Pink – rekao je Mitrović.

Glumac Radoš Bajić veruje da će serija „Preživeti Beograd“ biti veliko programsko osveženje jer „počiva na normalnosti, pozitivnosti, dobroti i zdravim ambicijama“.

Foto: TvPink Printscreen

- U seriji nema narkomanije, destrukcije, prevara, pljački, ni života na mufte, već je zdrava i verujem da će doneti veliku radost našim gledaocima – rekao je Bajić za Pink.

Scenario je pisao Đorđe Milosavljević, dok je režija poverena Đorđu Stanimiroviću kojem je ovo prvi veliki samostalni projekat.

- Uprkos tome što se bavi ozbiljnom temom koja je raskorak između urbanog i ruralnog života, ipak je ton serije nekako dobroćudan i rekao bih da je ovo pre svega jedna savremena bajka – kaže Milosavljević.

Snimanje serije počinje početkom jula, a glavne uloge tumače Nina Nešković, Bojana Stojković, Tamara Suštić i Lenka Petrović. Među velikim glumačkim imenima koja će obogatiti postavu su i Isidora Minić, Tihomir Stanić, Radoš Bajić, Aleksandar Srećković i drugi.

#Željko Mitrović

'